"Cuget deci exist."(Rene Descartes)

www.instagram.com/ruxineamu

joi, 19 septembrie 2013

Tipuri de anonimi pe Ask.fm

Cred că titlul vorbeşte de la sine aşa că nu mai e nevoie de nicio introducere. Să începem:

1. Anonimul hater: 
  Dacă dai peste un astfel de anonim ochii tăi nu o să fie prea bucuroşi. E acel tip de om care nu suportă pe nimeni, dar se dă bine pe lângă toată lumea. Îţi scrie pe Ask "eşti urât, prost, gras, fiţos, insuportabil etc", dar în realitate îţi zâmbeşte fals. De fapt, în interiorul lui te admiră, dar se gândeşte că dacă tot nu poate să ajungă ca tine e mai "mişto" să îşi bată joc. De obicei nu ştie să scrie şi face greşeli gramaticale.
2. Anonimul curios de viaţa ta privată:
   De anonimi de acest gen e plin. Singura lor preocupare e să afle daca utilizatorii Ask.fm mai sunt virgini sau la ce vârstă şi-au început viaţa sexuală. Bineînţeles, dacă nu le dai un răspuns concret încep ei sa tragă concluzii.
3. Anonimul plictisit 
   Ăsta e inofensiv. Se plictiseşte şi vrea să afle lucruri noi despre persoanele din jurul său. Nu pune intrebari cu răutate, ci vrea doar să comunice. Întrebările gen "Ce muzică asculţi?", "La ce şcoală eşti?", "Cine e cel mai bun prieten al tău?" îi sunt caracteristice.
4. Anonimul fără cont pe Ask.fm
  Ăsta e cel mai deştept. Nu-şi face cont pe Ask.fm, dar vrea să afle lucruri noi despre alţii. Pune întrebările cu anonim, pentru că nu are cont însă dacă este întrebat cine este, nu are nicio problema în a recunoaşte.
5. Anonimul care îţi cere sfaturi 
  La fel ca anonimul plictisit nu este deloc rău intenţionat. Îţi cere diverse sfaturi dacă vede că ai putea să îl ajuţi : "Ce telefon îmi recomanzi?", "Cum să mă machiez?" etc. Dar aceştia sunt mult mai rari şi de obicei apar la persoanele publice.
6. Anonimul timid
   Acest tip de anonim te place şi îţi scrie chestii drăguţe, doar că nu are curaj să-şi dezvăluie identitatea. Nu e rău intenţionat, doar că e de parere că mai bine să facă complimente ca anonim. Îţi scrie că eşti frumos/frumoasa sau că te place în secret.

P.S. Am cont pe Ask.fm, dar nu permit întrebări cu anonim. Pe cei de mai sus i-am observat la diverşi prieteni. Voi ce anonimi aţi întâlnit? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu