"Cuget deci exist."(Rene Descartes)

www.instagram.com/ruxineamu

vineri, 12 iulie 2013

"ZMENTA's show"

    Vinerea trecută tocmai scăpasem de bac şi am zis că ar fi momentul să pierd timpul pe Internet ca pe vremuri. Mi-am adus aminte că în urmă cu câteva zile primisem de la cea mai bună prietenă un link, iar ea insista să mă uit la video când am timp. Nu prea entuziasmată am deschis video-ul, iar după primele 2 secunde mi-am dat seama că nu am făcut o greşeală. Cum m-am distrat peste masură, m-am hotărât să dau link-ul mai departe, unei prietene la fel de bune. Reacţia ei a fost următoarea : "Cum? Nu îl cunoşti pe Zmenta?". Mi-am dat seama că sunt în urmă cu informaţiile şi că trebuie neapărat să mă pun la curent.
   A doua zi am început să vizionez toate videoclipurile lui Mihai Zmenta. Băiatul ăsta e absolut fantastic! Are un simţ al umorului cum rar mai găseşti în ziua de azi şi o inteligenţă care lipseşte multor tineri din România. Printre videoclipurile sale, există şi o serie intitulată "Statusuri penibile şi analfabeţii de pe Internet". Mă bucur că încă mai există tineri în România care sesizează greşelile de pe Internet şi care încearcă să tragă un semnal de alarmă într-un mod comic. Regulile limbii române trebuie respectate oriunde. Oricât de tare te grăbeşti să scrii un mesaj, nu poţi să uiţi să pui o cratimă acolo unde trebuie sau o virgulă care ar putea schimba sensul întregii fraze.Să nu mai zic de cei care uită să "sCr13" cu litere.
    De tineri ca Mihai Zmenta are nevoie ţara noastră. Daca aveţi un mesaj de spus nu lăsaţi teama să vă oprească din joc! Arătaţi acestei ţări că încă mai există tineri care pot schimba ceva în România. Faceţi ce vă place şi urmaţi-vă visele. Acest lucru vă va aduce automat succesul.


P.S. : Adelina Ranca, ţi-am promis că după bac mă apuc să scriu pe blog. Te rog să te ţii şi tu de promisiune şi să te apuci de video blogging. Urmează exemplul lui Mihai Zmenta, sunt sigură ca vei ajunge la fel de departe ca şi el.

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur dragă Ade şi îţi doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta nu!

    De tineri mandri ca Zmenta asta, eu cred ca ii deja plina tara noastra.

    Tineri frumosi care se umfla in pene cand observa statusuri cu greseli gramaticale ii plin online-ul. ( varianta moderna a taranului "Vasilica mistocarul" care se preocupa de gradina lui Ion ... in loc sa-si vada de gradina lui.

    Da, unii sunt mai prosti / agramati ( ca mine ) / etc. Dar un tinerel care se vrea inteligent si mandru, cred ca ar trebui sa gaseasca o metoda mai buna de a " trage un semnal de alarma ".

    Dar astia suntem noi, oameni frustrati care stim doar sa cautam defectele celor din jur si in loc sa oferim o mana de ajutor, sau sa ne vedem de treaba noastra, preferam sa aratam cu degetul ( varianta moderna, sa-i facem o poza si sa o incarcam pe Youtube ).

    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Slotty Promo Code 2021 - JM Hub
    Slotty Promo Code 2021 - JTM Hub has been 오산 출장마사지 active for 파주 출장안마 more than 10 years! 김포 출장안마 Register a new 정읍 출장안마 account and 논산 출장마사지 claim bonus spins!

    RăspundețiȘtergere